Slider

Wie zijn we

Rietdekkersbedrijf JH Keen is gevestigd in Dalen. In 1949 is dit familiebedrijf opgericht en zo kent het al een lange geschiedenis:

  • 1949: Geert Keen start als rietdekker
  • 1973: Zoon Jan Harm Keen begint met rietdekken
  • 1979: Firma G Keen en Zn wordt opgericht
  • 1998: G Keen stopt op 85 jarige leeftijd met werken en Jan Harm gaat verder als Rietdekkersbedrijf J.H. Keen
  • 2004: Zoon Martin start als rietdekker
  • 2016: Martin behaald Vakdiploma Rietdekker

Wij realiseren een rieten dak met een zo lang mogelijke levensduur

De kennis en vakmanschap is in ons bedrijf zorgvuldig overgedragen van generatie op generatie. Door onze jarenlange ervaring in het realiseren, onderhouden, repareren en renoveren van rieten daken, realiseren wij een rieten dak met een zo lang mogelijke levensduur. De verschillende materialen en technieken omtrent de realisatie en renovatie van rieten daken zijn voortdurend in ontwikkeling. Doordat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen omtrent rieten daken, bieden wij voor iedere situatie de best passende oplossing.

Gerealiseerde projecten

Aangesloten bij Vakfederatie Rietdekkers

Tevens zijn wij als rietdekkersbedrijf aangesloten bij Vakfederatie Rietdekkers. Vakfederatie Rietdekkers voert diverse opleverkeuringen en inspecties aan rieten daken uit. Dit geeft u als klant garantie dat wij rieten daken realiseren die volledig voldoen aan vastgestelde keuringscriteria waardoor hoogwaardige kwaliteit is gegarandeerd.

Neem vrijblijvend contact op