Slider schoonmaken
Verwijderd dak
previous arrow
next arrow

Onderhoud rieten dak

Riet is een natuurproduct en daardoor zijn rieten daken aan slijtage onderhevig. Het milieu heeft invloed op het rieten dak en deze invloed is tegenwoordig bovendien groter dan vroeger. Dit maakt het uitvoeren van vakkundig onderhoud aan rieten daken zeer belangrijk. Preventief en zorgvuldig onderhoud draagt bij aan het behoud van de kwaliteit en verlengt de levensduur van het dak met 10 tot wel 15 jaar.

Preventief onderhoud verlengt de levensduur van uw rieten dak met 10 tot 15 jaar

Een rieten dak raakt na verloop van tijd vervuild met bladeren, algen en mossen. Deze vervuiling kan het riet afsluiten van lucht en licht waardoor het riet, bijvoorbeeld na regen, vocht blijft vasthouden en hierdoor kan de kwaliteit van het riet in korte tijd drastisch achteruit gaan. Rietdekkersbedrijf Keen Dalen kan bij uw langskomen voor periodiek onderhoud aan uw rieten dak. Wij zullen het dak nauwkeurig inspecteren, algen en mos verwijderen en eventuele schade direct voor u herstellen. Met preventief onderhoud houden wij uw rieten dak in optimale staat waarmee hoge kosten voor groot onderhoud of schadereparatie worden voorkomen.

Gerealiseerde projecten

Rietdekkersbedrijf Keen Dalen voor periodiek onderhoud

U kunt Rietdekkersbedrijf JH Keen inschakelen voor het behandelen van het rieten dak tegen begroeiing van algen en mossen en voor het verwijderen van reeds ontstaande vervuiling. Met gebruik van een bestrijdingsmiddel kan lichte algenvervuiling worden verwijderd. Wanneer het dak echter behoorlijk is vervuild, dienen de algen en mos handmatig te worden verwijderd door middel van kammen.

Neem vrijblijvend contact op