Slider

Rietdekkersbedrijf Drenthe

U wilt een nieuwe rietendak op uw nieuwbouw, een dakrenovatie of een dakkapel plaatsen. Kortom: u bent opzoek naar een rietdekkersbedrijf Drenthe. Rietdekkersbedrijf J.H. Keen staat tot uw dienst. Sinds 1949 zijn wij werkzaam in het plaatsen, onderhouden, repareren en onderhouden van rieten daken. Bij ons vindt u werklieden die beschikken over kennis dat generatie op generatie is overgedragen. Echte vakmanschap dat tegenwoordig steeds zeldzamer is om te vinden.

Onderhoud Rietdekkersbedrijf Drenthe

Een rieten dak is een natuurproduct en hierdoor zeer beïnvloedbaar door het milieu. Bij goed onderhoud heeft een rieten dak een gemiddelde levensduur van ongeveer 30 jaar. Rietdekkersbedrijf Drenthe kan u hierbij helpen door periodiek langs te komen voor een nauwkeurige inspectie. Wij maken uw dak vrij van o.a. mos, bladeren en algen. Tevens behandelen wij het riet preventief tegen nieuwe vervuiling. Door gebruik te maken van de onderhoudsdiensten van Rietdekkersbedrijf Drenthe voorkomt u een hoge rekening voor groot onderhoud of schadereparaties.

Gerealiseerde projecten

Inhuren Rietdekkersbedrijf Drenthe

Rietdekkersbedrijf Drenthe kunt u naast onderhoud ook inhuren voor andere diensten. Denk hierbij aan het plaatsen van een rieten dak op een nieuwbouw woning. Voor bestaande rieten daken voeren wij reparaties en renovaties uit. Tevens verzorgen wij het plaatsen van dakkapellen en dakramen in uw mooie rieten dak. Een karwei dat deskundige aanpak vereist en niet door elke aannemer zonder kennis van het materiaal uitgevoerd kan worden. Bent u overtuigd van onze kwaliteiten en wil u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via telefoonnummer 0524-552529, via info@jhkeen.nl of vul een offerteformulier op onze website in.

Neem vrijblijvend contact op