Slider

Rietdekker Wachtum

Rietdekkersbedrijf J.H. Keen realiseert als rietdekker in Wachtum een prachtige rieten dak op uw woning, boerderij of schuur. De kwaliteit van een rieten dak wordt bepaald door het ontwerp, de werkwijze en de kwaliteit van het gebruikte materiaal. Ons bedrijf is in 1949 opgericht waardoor wij als rietdekker in Wachtum in het bezit zijn over jarenlange kennis en vakmanschap.

Als rietdekker Wachtum voert de werkzaamheden uit volgens strenge kwaliteitseisen

Aangesloten bij Vakfederatie Rietdekkers, voldoen wij als rietdekker Wachtum aan strenge kwaliteitseisen. Naast uitgebreide kennis in traditionele materialen en technieken zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van rieten daken. Hierdoor bieden wij in iedere situatie de best passende oplossing. Naast vakkundige plaatsing is zorgvuldig onderhoud bij een rieten dak van belang. Het dak dient zo goed mogelijk vrij te worden gehouden van vervuiling als bladeren, algen en mossen zodat het riet zo min mogelijk vocht vast blijft houden. Zonder periodiek onderhoud zal de kwaliteit van het riet snel achteruit gaan en kan dit eventueel leiden tot schade en daarmee hoge kosten voor schadereparatie. Als rietdekker Wachtum kunnen wij periodiek bij u langskomen om uw dak te inspecteren en benodigd onderhoud uit te voeren.

Gerealiseerde projecten

Als rietdekker Wachtum kunt u ons ook inschakelen voor schadereparatie en renovatie

Wanneer uw rieten dak is beschadigd door zware algenvorming, storm of vogels, kunt u ons als rietdekker Wachtum inschakelen voor reparatie. Op de plek van schade stoppen wij het rieten dak bij met nieuw riet en wordt het riet recht geklopt. Is uw gehele rieten dak aan vernieuwing toe? Schakel Rietdekkersbedrijf J.H. Keen in voor renovatie. Afhankelijk van de staat van het dak passen wij als rietdekker Wachtum de beste methode voor renovatie toe.

Neem vrijblijvend contact op