Slider

Rietdekker Orvelte

Zoekt u een rietdekker in Orvelte voor het dekken van uw rieten dak? Rietdekkersbedrijf J.H. Keen realiseert rieten daken van hoogwaardige kwaliteit. Door ons jarenlange bestaan sinds 1949, beschikken wij over jarenlange ervaring en kennis in het vakkundig realiseren van rieten daken. Naast het plaatsen van nieuwe rieten daken, kunt u ons als rietdekker Orvelte inschakelen voor onderhoud, reparatie en renovatie.

Als rietdekker Orvelte houden wij uw rieten dak in optimale staat

Een rieten dak is een grote investering en het inschakelen van een vakkundige rietdekker is daarom geen overbodige luxe. De levensduur van een rieten dak wordt bepaald door onder andere het ontwerp, de aanleg en het onderhoud wat aan het dak wordt uitgevoerd. Na verloop van tijd raakt een rieten dak bevuild met algen, mos en bladeren. Als rietdekker Orvelte kunnen we periodiek bij u langskomen om uw dak te inspecteren en preventief onderhoud uit te voeren waarmee uw dak in optimale staat wordt gehouden. Hierbij behandelen we uw dak tegen begroeiing van algen en mossen en verwijderen we reeds ontstaande vervuiling.

Gerealiseerde projecten

Uw rietdekker in Orvelte is ervaren Rietdekkersbedrijf J.H. Keen

De kennis in ons familiebedrijf is zorgvuldig overgedragen van generatie op generatie. Onze ervaring in nieuwbouw, onderhoud, reparatie en renovatie draagt bij aan het leveren van hoogwaardige kwaliteit bij alle voorkomende werkzaamheden. Wanneer de kwaliteit van het rieten dak dusdanig achteruit is gegaan, kunnen wij als vakkundige rietdekker Orvelte het bestaande dak voor u renoveren. Door middel van opstoppen, blank verstoppen of bijsteken wordt de levensduur van uw dak optimaal verlengd. Doordat wij als rietdekker Orvelte oud vakmanschap combineren met kennis over de laatste ontwikkelingen in rieten daken, bieden wij in iedere situatie de juiste aanpak en leveren wij als rietdekker Orvelte kwaliteit bij al onze werkzaamheden.

Neem vrijblijvend contact op