Slider

Rietdekker Hardenberg

Hebt u ook zo’n prachtig rieten dak op uw woning of denkt u eraan één laten leggen? J.H. Keen is een ervaren rietdekkersbedrijf en bestaat al sinds 1949. We zijn specialist in vrijwel alles op het gebied van rieten daken. Woont u in of in de buurt van Hardenberg? Rietdekker J.H. Keen helpt u graag verder met de realisatie of renovatie van uw rieten dak. 

Onderhoud via Rietdekker Hardenberg

Een rietendak gaat ongeveer 30 jaar mee, maar dit is grotendeels afhankelijk van het onderhoud. Wanneer u met enige regelmaat uw rietendak in Hardenberg laat onderhouden kan het dak wel tot 15 jaar langer meegaan. Tevens voorkomt u een hoop onnodige schade. Uw rieten dak in Hardenberg tijdig laten reinigen van mos, bladeren, algen of ander vuil is dan ook zeker aan te bevelen.

Gerealiseerde projecten

Offerteaanvraag rietdekker Hardenberg

Benieuwd naar de kosten voor het laten plaatsen of onderhouden van uw rieten dak in Hardenberg? Bij Rietdekker J.H. Keen betaalt u zeker niet teveel en bent u verzekerd van kwaliteit en specialisme. Vraag gerust een offerte aan of neem contact op voor meer informatie of advies. We helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op