Slider

Rietdekker Emmen

Voor een vakkundige rietdekker in Emmen gaat u naar Rietdekkersbedrijf J.H. Keen. Als familiebedrijf opgericht in 1949, beschikken wij over uitgebreide ervaring in het plaatsen van rieten daken. Rieten daken worden al honderden jaren in Nederland toegepast bij boerderijen, schuren en woningen. Een rieten dak geeft een bijzonder authentieke uitstraling aan uw woning, boerderij of schuur. Als rietdekker Emmen kunt u ons inschakelen voor:

  • Nieuwbouw
  • Onderhoud
  • Reparatie
  • Renovatie

Uw rietdekker in Emmen is Rietdekkersbedrijf J.H. Keen

Rietdekkersbedrijf J.H. Keen levert als rietdekker Emmen vakwerk bij de plaatsing van nieuwe rieten daken. Als rietdekker Emmen zijn wij aangesloten bij Vakfederatie Rietdekkers. Hiermee voldoet ons werk aan strenge uitvoeringsrichtlijnen en kwaliteitseisen. Met behulp van geavanceerd materiaal realiseren wij een traditionele rieten dak of schroefdak van hoogwaardige kwaliteit. Tevens kunnen wij het rieten dak voorzien van een dakkapel of dakramen.

Gerealiseerde projecten

Uw rietdekker in Emmen voor een rieten dak met lange levensduur

Riet is een natuurproduct en daardoor aan slijtage onderhevig. Voor een zo lang mogelijke levensduur van uw rieten dak, is periodiek onderhoud belangrijk. Wanneer een rieten dak zorgvuldig wordt onderhouden, kan de levensduur worden verlengd met wel 10 tot 15 jaar. Wanneer u vervuiling op het dak niet tijdig schoonmaakt, zal de kwaliteit van het riet snel achteruit gaan en kan dit leiden tot schade. Wij kunnen periodiek bij u langskomen voor nauwkeurige inspectie en onderhoud van uw dak. Tevens kunt u Rietdekkersbedrijf J.H. Keen inschakelen voor renovatie van uw rieten dak. Door middel van opstoppen, blank verstoppen of bijsteken, renoveren wij als rietdekker Emmen vakkundig uw rieten dak waarmee de levensduur van uw dak weer met jaren wordt verlengd.

Neem vrijblijvend contact op