Slider

Rietdekker Drenthe

J.H. Keen is uw rietdekker Drenthe voor nieuwbouw, onderhoud, reparatie en renovatie. Als rietdekker Drenthe bieden wij door jarenlange ervaring de specialistische kennis voor rieten daken. Het leveren van kwaliteit is onze prioriteit. Dit wordt verwezenlijkt door goed overleg, stevige constructie, kwalitatief materiaal, een zorgvuldige uitvoering en flexibiliteit . Wij houden uw wensen als opdrachtgever in het uitvoeren van de werkzaamheden te allen tijden centraal.

Uw rietdekker Drenthe is ervaren Rietdekkersbedrijf J.H. Keen

Voor het goed en vakkundig uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van rieten daken, bent u bij rietdekker Drenthe aan het juiste adres. Wij gaan met u om tafel over u wensen en behoeften. Hierbij denken wij actief mee over het behalen van het beste resultaat. Rietdekker Drenthe adviseert u over de mogelijkheden van dakconstructies, karakteristieke uitstraling van de woning, de levensduur van het dak, bijbehorend onderhoud etc. Tevens bespreken wij de opties voor dakkappelen of eventuele dakramen. Dit geheel passend bij de eigenschappen van het gewenste dak. Dit is slechts een beknopte omschrijving van wat de service van rietdekker Drenthe voor u inhoudt. Pas wanneer u helemaal tevreden bent over het plan van aanpak gaan wij voor u aan de slag.

Gerealiseerde projecten

Rietdekker Drenthe is aangesloten bij Vakfederatie Rietdekkers

Als rietdekker Drenthe zijn wij aangesloten bij Vakfederatie Rietdekkers. Hierdoor bent u als klant verzekerd van vakmanschap, hoge kwaliteit en duurzaamheid van het dak. Wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen en werken volgens de vastgestelde uitvoeringsrichtlijnen. U kunt rietdekker Drenthe met een gerust hart inschakelen voor kleine en grote projecten: van een kleine dak reparatie tot aan het aanleggen van een geheel nieuw rieten dak. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0524-552529, via info@jhkeen.nl of via het offerteformulier op de website. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Neem vrijblijvend contact op