Slider

Rietdekker Coevorden

Bent u op zoek naar een rietdekker in Coevorden voor het plaatsen van een rieten dak? Rietdekkersbedrijf J.H. Keen helpt u graag verder. Dit familiebedrijf is in 1949 opgericht en in de loop der jaren is de kennis en vakmanschap omtrent rieten daken zorgvuldig overgedragen van generatie op generatie. Als specialist in traditionele rieten daken en schroefdaken, kunt u ons inschakelen voor:

  • nieuwbouw
  • onderhoud
  • reparatie
  • renovatie

Uw rietdekker in Coevorden voor een rieten dak van hoogwaardige kwaliteit

Voor een zo lang mogelijke levensduur van uw rieten dak, is vakkundige plaatsing en zorgvuldig onderhoud van groot belang. Als rietdekker Coevorden voeren wij onze werkzaamheden uit volgens de uitvoeringsrichtlijnen en kwaliteitseisen van Vakfederatie Rietdekkers. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in materialen en technieken omtrent rieten daken, waardoor wij voor iedere situatie de best passende werkwijze kunnen toepassen. U bent bij ons als ervaren rietdekker in Coevorden aan het juiste adres voor een prachtige traditionele rieten dak of schroefdak, eventueel inclusief dakkapel of dakramen. Tevens kunnen we als één van de weinige rietdekkersbedrijven uw rieten dak voorzien van decoratief vlechtwerk.

Gerealiseerde projecten

Rietdekkersbedrijf J.H. Keen sinds 1949 ervaren rietdekker in Coevorden

Naast het plaatsen, onderhouden, repareren en en renoveren van rieten daken, kunt u ons als rietdekkersbedrijf Coevorden ook inschakelen voor de realisatie van een tuinhuis of hooiberg. Een hooiberg diende vroeger als opslagplaats van hooi, stro of gras, echter wordt deze tegenwoordig steeds vaker toegepast als carport of terrasoverkapping. Een rieten dak is een grote investering en het inschakelen van een vakkundige rietdekker is daarom van groot belang. Als rietdekker Coevorden bent u bij ervaren Rietdekkersbedrijf J.H. Keen verzekerd van zorgvuldig vakwerk voor een optimaal resultaat.

Neem vrijblijvend contact op