Rietdekker Schoonebeek

Uw ervaren rietdekker in Schoonebeek is Rietdekkersbedrijf J.H. Keen. Met vakwerk realiseren wij een rieten dak op uw woning, boerderij of schuur met een zo lang mogelijke levensduur. Opgericht in 1949 beschikken wij als rietdekker in Schoonebeek over jarenlange ervaring in het plaatsen, onderhouden, repareren en renoveren van rieten daken.

Uw rietdekker Schoonebeek voor een traditioneel rieten dak of schroefdak

Met gebruik van kwaliteit materiaal voeren wij de gewenste werkzaamheden zorgvuldig uit voor een optimaal resultaat. Als rietdekker Schoonebeek zijn we ervaren in het plaatsen van zowel traditionele rieten daken als schroefdaken.

Traditioneel rieten dak
Het traditionele rieten dak wordt gekenmerkt door een open constructie. Hierbij wordt het riet op een open constructie van latten gebonden en hierdoor is het riet van binnenuit zichtbaar. Dit rieten dak zorgt voor een mooie uitstraling aan zowel de binnen- als buitenkant, maar het dak heeft een lage isolatiewaarde en lage brandveiligheid.

Schroefdak
Bij een schroefdak wordt het riet op een gesloten onderconstructie van houten platen vastgeschroefd. Van binnen zijn uitsluitend planken zichtbaar en geen riet. Deze daken bieden een hogere isolatiewaarde en hoge brandveiligheid, en door de vakkundige werkwijze van rietdekkersbedrijf J.H. Keen in Schoonebeek is een lange levensduur gegarandeerd.

Houd uw dak in optimale conditie met onderhoud door rietdekker Schoonebeek J.H. Keen

De kwaliteit van een rieten dak wordt bepaald door het materiaal en de juiste aanleg. Riet is een natuurproduct en wanneer het dak zorgvuldig wordt onderhouden, draagt dit bij tot een optimale levensduur van het dak. Als ervaren rietdekker Schoonebeek houden wij uw dak met periodiek onderhoud in optimale staat, waardoor de levensduur van uw dak verlengd kan worden met wel 10 tot 15 jaar.

pic1 pic2 pic3
Nieuws